ПУНЕ РУКЕ ПОСЛА ЗА ПОЛИЦИЈУ

Buran prvomajski praznik za policiju

Припадници ЦЈБ Требиње имали су прилично буран првомајски празник о чему свједочи податак пристигао из ове установе у коме се наводи да су у протекла два дана почињена четири кривична дјела, једно нарушавање јавног реда и мира и четири саобраћајне незгоде.

30. Априла око 18:30 часова, у мјесту Клобук, у близини магистралног пута, од Д.П.(21) из Требиња одузето је 100 боксова цигарета марке "Мемфис", док је друго лице чији се идентитет још утврђује одбацило 96 боксова цигарета исте марке и побјегло са мјеста догађаја.

У ноћи између 30. априла и 14. маја извршена је провала у пословницу "Бреко гаса" у Требињу и том приликом отуђено 40км. Рад на расвјетљавању овог дјела је у току, наводе у ЦЈБ Требиње.

Исте ноћи око 02.00 часа припадници ПС Требиње лишили су слободе Б.С.(26)  из Требиња због постојања основане сумње да је физички напао и том приликом нанио тешке тјелесне повреде лицу Б.А. иѕ Требиња.

У ноћи 01. маја око 19:00 часова дежурној скужби ПС Гацко пријављено је да у селу Браниловићи група младића из два путничка аутомобила псује и пријети мјештанима бошњачке бациналности. Полиција је идентификовала лица која су се налазила у аутомобилима, упутила их у ПС Гацко, након чега је тројици лица, Небојша Славић(21), Душко Телебак(21) и Бојан Вуковић(19), (сви из Гацка) одређен притвор, али из извора блиских Тужилаптву сазнајемо да су младићи јутрос пустени на слободу.

1 komentar

Komentariši